Notice: Undefined variable: taguri in /home/boantano/public_html/avocat/assets/functions/data.php on line 360
Avocat Alina Boantă - Raspuns consultatie: Termen pentru lipsa aparare.


  anonim      30-07-2011Drept civil, Executari silite


Buna ziua, am un proces cu primul termen pe 22 septembrie si nu stiu cum sa fac? Pot sa mai cer inca un termen ca sa mai prelungesc sau ce trebuie sa fac ? sunt pentru prima oara in situatia asta. Multumesc mult pentru sfaturi.



Avocat Alina Ioana Boantă vă raspunde      30-07-2011


Buna ziua,

Pentru primul termen de judecata, va sfatuiesc sa formulati o cerere prin care sa solicitati instantei acordarea unui nou termen de judecata pentru a va angaja un aparator ales si motivati de ce nu ati avut timp de la data primirii citatiei si pana la 22 septembrie sa va angajati un avocat (imposibilitate financiara). Temeiul legal al cererii sunt dispozitiile art. 156 din Codul de procedura civila. La urmatorul termen probabil se va prezenta aparatorul, pentru ca un alt termen de judecata pentru acest motiv nu vi se va mai acorda si va depune o intampinare, in cazul in care sunteti parat in procesul respectiv, motiv pentru care se va mai amana inca un  termen iar soarta procesului dvs. va depinde de foarte multi factori pe care trebuie sa ii cunosc ca sa ma pot pronunta pentru viitor. In general un proces normal poate dura 4-5 termene de judecata. Mentionez ca termenele de judecata la instantele din Bucuresti sunt foarte lungi, cam la 6 luni distanta unul de celalalt.In cazul in care va pot de mai mare ajutor va rog sa ma contactati.
O zi buna,av. Alina Boanta



Pentru o consultație detaliată și pentru asistență juridică suplimentară pe acest subiect vă invit să stabiliți o întâlnire, folosind pagina de contact

Înapoi la ultimele consultații