Servicii persoane juridice

Cabinetul de avocatură Boantă Ioana Alina vă oferă servicii juridice variate și de un înalt profesionalism în domeniul dreptului concurenței, a dreptului comercial și în strânsă legatură cu acesta fiind domeniul executării silite a hotărârilor judecătorești, precum și cel al insolvenței, în domeniul dreptului muncii, al dreptului administrativ şi al dreptului contravențional / procedură contravențională. De asemenea cabinetul de avocatură poate oferi societăților comerciale înființate și celor în curs de înființare servicii de reprezentare în fața Oficiului Național al Registrului Comerțului, redactare acte, precum și orice alte servicii specifice.


Dreptul concurenței

In acest domeniu cabinetul de avocatura Boanta Ioana Alina ofera atat consultanta juridica lunara cat si consultatii juridice, redactare actiuni/contestatii/plangeri impotriva deciziilor Consiliului Concurentei si de asemenea ofera servicii de reprezentarea si asistarea clientului in fata instantelor de judecata competente.


Consultatii in acest domeniu


Drept Comercial

In material dreptului comercial cabinetul de avocatura va ofera servicii de asistare si reprezentare in fata instantelor comerciale precum si in fata Oficiului National al Registrului Comertului, de redactare acte/notificari/concilieri/contracte comerciale si redactarea actiunilor cu specific. De asemenea cabinetul de avocatura mai ofera societatilor comerciale consultatii juridice in orice domeniu sau servicii de consultanta juridica lunara.
Consultatii in acest domeniu


Drept contravenţional

In acest domeniu cabinetul de avocatura Boanta Ioana Alina va sta la dispozitie cu servicii de realizare actiuni pentru anularea proceselor-verbale de contraventie in orice materie, plangerilor contraventionale, a contestatiilor administrative sau a oricaror alte acte necesare si de asemenea va sta la dispozitie cu servicii de reprezentare si asistare in fata instantelor de judecata.

Va oferim asistente in mod special pentru procesele verbale emise de CNADNR, Politia Romana, Garda Financiara, ISCTR, ANAF si nu numai.Consultatii in acest domeniu


Executări Silite

In materia executarii silite a hotararilor judecatoresti cabinetul ofera servicii de asistare sau reprezentare in fata executorilor judecatoresti sau in fata instantelor de judecata, redactare notificari/ somatii sau orice alt act de o asemenea natura si alte servicii juridice de recuperare a debitelor.


Consultatii in acest domeniu


Dreptul Muncii

In acest domeniu cabinetul de avocatura Boanta Ioana Alina vine in ajuorul dumneavostra cu consultatii juridice si asistenta juridica privitoare la aspecte de tin de incheierea, derularea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, legate de alte conflicte de munca, precum si consultanta juridica lunara in legatura cu incheierea, derularea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, legate de alte conflicte de munca. De asemenea cabinetul va ajuta cu redactarea actiunilor specifice si va ofera servicii de reprezentare si asistare in fata instantei civile de judecata.


Consultatii in acest domeniu


Drept administrativ

In acest domeniu cabinetul de avocatura Boanta Ioana Alina va ofera servicii de consultatii juridice si consultanta juridica lunara, urmate de redactarea unei actiuni in contencios administrativ, sau a unei plangeri administrative ori a unei actiuni prin care se solicita anularea unui act administrativ. Cabinetul va mai ofera si servicii de asistare si reprezentare in fata instantei de judecata.

Consultatii in acest domeniu