Notice: Undefined variable: taguri in /home/boantano/public_html/avocat/assets/functions/data.php on line 360
Avocat Alina Boantă - Raspuns consultatie: Asocierea intre doua societati este necesara sa fie notificata Consiliului Concurentei?


  Chinga Robert Vlad      17-07-2011Dreptul concurentei, Drept comercial


Buna ziua doamna, Pentru realizarea unei operatiuni de asociere intre doua societati in vederea realizarii unui produs este necesara autorizarea Consiliului Concurentei? Cu multumiri anticipate si respect.



Avocat Alina Ioana Boantă vă raspunde      17-07-2011


Buna ziua.
Avand in vedere ca aceste operatiuni de asociere imbraca forme diferite, cum ar fi coordonarea comportamentului concurential, crearea de societati in comun, cooperarea pe activitati specifice, aceste operatiuni sunt tratate in mod diferit de legislatia specifica concurentei, in functie de efectul asupra mediului concurential pe piata. Pentru o analiza privind necesitatea notificarii Consiliului Concurentei sunt necesare informatii privind obiectivele stabilite prin contractul de asociere, natura operatiunii ce urmeaza a se realiza, concentrare economica sau operatiune de asociere in scopul crearii unei societati in comun de cooperare.Va astept la sediul nostru cu mai multe informatii.
O zi buna.



Pentru o consultație detaliată și pentru asistență juridică suplimentară pe acest subiect vă invit să stabiliți o întâlnire, folosind pagina de contact

Înapoi la ultimele consultații